S’acosta la gran cita

Com ja sabeu, estem a  2 mesos per la gran cita ciclista del 2016 a Sant Joan de les Abadesses. El Cavallera Enduroxtrem s’acosta amb previsió de ser una de les curses mes exigents i divertides del calendari català d’enduro BTT.

Tenim un circuit definit amb 4 especials cronometrades amb un total de 32km i 1600m positius.

La cursa es disputarà pels espectaculars paisatges de la baixa Serra Cavallera. Els trams cronometrats transcorreran per diferents terrenys que combinaran zones pedragoses, zones humides i també moltes zones plenes de salts i curves aperaltades que de ben segur faran gaudir al màxim a tots els participants. En total serán mes de 10km sota la pressió del cronometre però amb pràcticament zero metres de desnivell positiu dins dels trams. Per tant baixada a topeee!

Estigueu atents perque en els propers dies anunciarem el dia d’obertura d’inscripcions!

Mentrestant, gas al pedal!!!

 

 

 

0
  Related Posts
  • No related posts found.

You must be logged in to post a comment.