El Club BIKEABADESSES organitzarà 2 activitats relacionades amb aquesta modalitat de BTT. La BTT CAVALLERA i LA SUPERCRONO CAVALLERA.


La BTT CAVALLERA.

LOGO cavallera

La BTT Cavallera és una trobada de TRAIL que durant 10 anys (enguany és l’11a edició) ha portat centenars d’aficionats al nostre poble per gaudir dels racons que amaguen les nostres muntanyes.

La trobada té un caire no competitiu amb dos recorreguts per escollir en funció de l’estat de forma de cada participant.

Durant el recorregut hi han avituallaments i, fins i tot, en un d’ells s’hi sol fer esmorzar amb pa amb tomàquet i  llangonisseta a la brasa.

La qüestió és venir a gaudir de la millor BTT a finals de cada primavera quan les temperatures acompanyen i els colors de les muntanyes brillen més que en cap altra època de l’any.


La SUPERCRONO BTT CAVALLERA

Logo Crono

Dins de les nostres marques CAVALLERA també organitzem la que con prova que considerem 100% BTT. La SUPERCRONO permet que, tant els amants de les pujades dures, com els amants de les baixades extremes, es puguin reunir en una mateixa cita i posar a prova totes les seves habilitats sobre la bici i sota la pressió del cronòmetre. En principi és una prova de caràcter amigable, però, ja se sap que els més competitius aniran a donar-ho tot per poder pujar l’esgraó més alt del podi.

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

sequencia