14425272

Èxit rotund en la prova d’EnduroXtrem Copa Catalunya 2016

Després de diversos mesos d’intens treball, de reunions, de nervis i de multitud de decisions per poder-vos muntar una de les millors proves del campionat de Catalunya de Enduroxtrem, creiem que, per les opinions, comentaris i agraïments que hem rebut, hem aconseguit, el club Bikeabadesses, el propòsit pel qual hem lluitat aquests mesos.

 

RESULTATS CAVALLERA ENDUROXTREM

CLASSIFICACIONS

GALERIA D’IMATGES

tira

ENDUROXTREM 2016    Copa Catalunya

Hem seleccionat aquest video per compartir amb tots vosaltres lo impactant i emocionant que va ser la cursa. Agraïm als participants per mostrar-nos per mitjar d’imatges com la del video, la possibilitat de viure, o al menys intentar-ho, el que ells senten a la seva pell quan estan a sobre de la bici i baixen per aquests corriols del circuit a tota velocitat!


Més imatges de la competició gràcies als companys de EnduBitem

SORTIDA TC1 TC1 TC2 TC4
ENTREGA DE PREMIS Video equip CE Montaspre/EnduBítem

 

 

patrocinadors

ORIGINAL AJUNTAMENT      ogassa      ponis      can-costas_telf cifec      ORIGINAL CENTRO      xec_alberg_ruta_ferro      ORIGINAL LA RODONA ORIGINAL el poste      logotipo-noustil      ORIGINAL casals      logo-fisiosalut2 Gráfico2      minera      pk2r      pirinat       restaurant-mas-repuntxo      nati      barbarroc