Si aquest estiu us l’heu passat jaient, poseu-vos les piles per que el proper 6 d’Octubre teniu una cita amb el 4rt Cavallera Enduroextrem!
Un enduro que aquest any es presenta amb moltes novetats!
Com molts ja sabeu, aquest any ja no formem part de la copa catalana, això ens ha permès idear una cursa renovada i plantejar-nos un enduro fet una mica a la nostra manera!!
Aquest any el Cavallera Enduroxtrem es presenta d’una manera molt semblant a pedalada Btt de tota la vida però amb les baixades cronometrades!
 • Els cronometratges es realitzaran a través d’enregistraments manuals que efectuaran els controls a través del seus mòbils o tabletes. Els participants no sabran els temps fins que acabin el recorregut complert i la organització hagi computat tots els temps enregistrats en els dispositius.
  Això obligarà a tots els riders en centrar-se més en gaudir del dia, del paisatge, dels camins, dels companys i menys en el crono que han fet i si això els farà guanyar o perdre!
VOLEM QUE EL GUANYADOR SIGUI EL QUE HA DISFRUTAT MÉS!!
 • La sortida es donarà des de el paddock de forma conjunta a tots els participants, i seran ells mateixos qui decidiran l’ordre de sortida amb que volen emprendre les especials.
Cada corredor pot iniciar la baixada quan ell vulgui. Enganxat al de davant o deixant-se un segons de marge. Lo únic que heu de fer és esperar que el control anoti el vostre dorsal i que us doni l’ok per iniciar. (no hi ha compte enrere) Per evitar trànsit innecessari intenteu sortir agrupats per corredors amb un nivell semblant. Això permetrà que tots disfrutem més i que inclús fem uns riures! Però si tot i així trobeu trànsit, no sigueu uns ansiosos si heu d’adelantar i si us heu de deixar passar reduïu el ritme per facilitar-ho. No se sap mai si aprendràs alguna cosa nova amb el company que ens trobem.
Aquest any hem suprimit categories. Deixen d’existir sub-23, Màster 30 i Màster 40 masculí. Tots els qui a copa catalana estàveu dins d’aquestes edats, en aquest enduro sereu elit! Creiem que en aquesta franja d’edat tots tenim un potencial físic semblant!
 • Pel que fa al recorregut, aquest any tornarà a ser dels anys durs físicament. 33 km i 1700 metres positius ens indiquen que tindrem molt desnivell en pocs kilòmetres. Els qui ja heu vingut a sant Joan sabeu del que parlem. També hi hauran diversos trams de pujada a peu, perquè ja sabeu que l’objectiu no és pujar còmodament, si no arribar el més amunt possible per gaudir d’una baixada el mes llarga i excitant possible.
Aquest any hem treballat molt per poder presentar-vos dues trialeres noves + una extensió d’una que ja teníem! No sabem si per bo o per dolent, el track serà molt nou i molt natural! Els amants dels salts i dels peraltes esperem que aquest any ja n’hagin disfrutat molt als bikeparks.
 • El track el penjarem de seguida que creguem que el tenim en plenes condicions! Avui en dia encara ens queda una miqueta de feina! I ho farem tant aviat com puguem perquè volem que la gent vingui a entrenar tant com vulgui/pugui.
 • Per nosaltres es molt mes important tenir constantment gent a casa nostra, perquè així el que hi guanya es el nostre poble.
 • Nosaltres no aplicarem sancions a qui veiguem fent remonte o entrenant amb e-bike. Nosaltres organitzem, NO fem de policia. Que cadascú apliqui la seva ètica moral i d’esportivitat tinguent en compte que si no vetllem per intentar que tots tinguem la mateixa igualtat de condicions, estarem contribuint a destruir encara una mica més aquest esport. Sigueu responsables i dignes de compartir esportivitat.
  Aquí no hi venim a guanyar res, venim a disfrutar i riure.
Aquest esport ha viscut uns anys difícils per culpa d’aquest tema. I per això volem que la gent vagi a córrer els enduros amb un chip diferent.
Córrer, competir, posar-se a prova, esforçar-se fins a defallir per aconseguir algun objectiu, i un llarg etc, són coses que a tots ens fan viure l’esport. Inclús viure per l’esport.
Però no podem oblidar que la majoria de nosaltres som corredors amateurs. (per mes que alguns puguin dir que son campions de moltes curses i campionats) Aquí de riders professionals… els podríem comptar amb els dits de les mans.
Per això, no cal ser ultra ambiciós! A tots ens agrada competir i si pot ser guanyar! (per això posarem els cronos), però ens hem de centrar una mica més en gaudir del que rodeja la competició (amics, companys, paisatges, dinars) i menys en acumular “ferralla” a les estanteries de casa!
Nosaltres no volem veure a ningú amb mala cara quan creui la línia d’arribada!!
 • Aquest any substituïm la típica fideuà, per una botifarrada! Creiem que així la gent podrà anar menjant a mesuri que vagi arribant.
 • Els premis els donarem de seguida que disposem de la classificació final! Sabem que hi haurà gent de bastant lluny i no els volem fer retornar massa tard a les seves llars.
Us hi esperem!!!

VULL INSCRIURE’M !!