Per segon any consecutiu el club ciclista Bikeabadesses ha realitzat La CAVALLERA ENDUROXTREM. Una prova d’enduro Btt puntuable per la Copa Catalana d’aquesta modalitat. Després de l’èxit de l’any passat, aquest any s’ha apostat per repetir l’esdeveniment i a més a més, arrebossant-lo de novetats per tal de mostrar-vos l’immens potencial que tenim aquí al Ripollès per a la pràctica de aquest magnífic esport.

El circuit ha comptat amb una gran quantitat de trams nous els quals han ofert als corredors unes baixades espectaculars per els peus de la Serra Cavallera (un paratge natural protegit). Un enduro pensat per gaudir de les baixades, sense masses punts tècnics, i amb un flow incontestable que amb tot el nostre convenciment, us ha dibuixat un somriure al final de cada cronometrada.

D’altra banda s’ha augmentat un xic la exigència física. No en les especials, si no en els enllaços. S’augmentat fins els 34km i 1600m+. Pujant 2km i 200m respecte l’any passat. Sens dubte es un enduro dels mes durs de la copa, però ja se sap, qui vol grans baixades…

Creiem que ha estat un gran cap de setmana d’enduro i bon ambient a Sant Joan de les Abadesses participant en una d’aquelles curses que, de ben segur, es recorden durant dies!

SPONSORS CAVALLERA ENDUROXTREM

RESULTATS CAVALLERA ENDUROXTREM 2017

GALERIA D’IMATGES

ENDUROXTREM 2017    Copa Catalana

Compartim aquestes excel-lents imatges que ens ha enviat en Pere Bartrina. Un video amb molta qualitat amb el qual s’aprecia, des d’un altre punt de vista, o en aquest cas des del cel, diversos trams dels recorreguts que els corredors van fer en aquesta espectacular prova. Gràcies Pere Bartrina.