Campionat de Catalunya ENDURO Btt

LOGO CAVALLERA ENDUROXTREM

ATENCIÓÓ! Ja podem confirmar que el pròxim 25 de septembre Sant Joan serà la seu del proper CAMPIONAT DE CATALUNYA D’ENDURO BTT!!! La prova més important a nivell català d’aquesta especialitat!! Després de molts dies de lluitar per aconseguir la plaça, finalment ho hem aconseguit! Entrarem per la porta gran al circuit de proves catalanes siguent a més a més prova puntuable per la COPA CATALANA. N podiem donar una millor noticia per encarar aquest 2016! Ara toca treballar moltissim per aconseguir oferir un circuit i una organització a l’alçada de l’esdeveniment! Ens cal donar les gràcies a l’Ajuntament de Sant Joan i al d’Ogassa que ens han facilitat poder optar a aquest gran esdeveniment. Moltes gràcies!
Salut i a treballar com mai!!

 

0
  Related Posts
  • No related posts found.

You must be logged in to post a comment.